Despre

SergheiArt– atelier de pictură , restaurare și conservare a operelor de artă
Atelierul meu este locul în care arta și delicatețea și-au dat întâlnire. Vă pot pune la dispoziție serviciile mele din domeniul picturii și al restaurării operelor de artă, astfel încât să Vă puteți bucura de tot ceea ce este frumos în jurul Dvs. pentru un timp cât mai îndelungat.
În tot acest timp, am reușit să restaurez și să pictez o serie lungă de icoane, tablouri și mobilă, unde calitatea lucrărilor executate și seriozitatea de care am dat dovadă și-a spus cuvântul pe piața de profil.
Dacă aveți un tablou la care țineți în mod deosebit și starea acestuia nu mai este tocmai perfectă, atelierul meu Vă poate demonstra ce minuni știe să facă. Indiferent de gradul de deteriorare al picturii, reușesc cu atenție, multă migală și răbdare, acordând o deosebită atenție detaliilor, să-i redea acesteia culoarea și farmecul demult pierdute.
O atenție specială se acordă și conservării tablourilor, astfel încât acestea să aibă o durată de viață cât mai îndelungată. O restaurare ori o conservare de mântuială, realizată în grabă sau cu produse de proastă calitate, are un efect contrar, starea de degradare a tabloului sau icoanei accentuându-se.
Pentru cei interesați, atelierul meu oferă și servicii complete de pictura ce se referă la pictarea de icoane, tablouri și mobilier. Icoanele fiind pictatate în tempera pe foiță de aur, stilul și tehnica apropiată de stilul vechilor maeștri, lemnul folosit este de tei sau plop.
De asemenea, atelierul meu se ocupă de pictura în stil retro, un stil inedit care imită ceva vechi și este dedicată celor care au o preferință pentru trecut și a picturilor din epocile anterioare.
Atelierul SergheiArt știe să-și respecte colaboratorii și clienții, cărora le garantează calitatea lucrărilor efectuate.
Pentru artă, frumos și delicatețe, alege cel mai bun specialist din domeniu!
Despre Serghei
Sunteți un colecționar de artă și căutați colaborare cu un artist plastic, pentru a mări colecția de picturi? Aveți lucrări de artă nerestaurate și nu cunoașteți un restaurator de valoare? Foarte simplu! Vă veți satisface apetitul artistic apelând la compania Sergiu Art din Timișoara, înființată de Serghei Pavlov.
CINE ESTE SERGHEI PAVLOV?
Incă din copilărie, Serghei s-a familiarizat cu tematica religioasă, crescând într-o familie creștină unde se promovau obiceiurile și tradițiile creștinești. Învățăturile din familie și pasiunea către frumos i-au trezit tânărului Serghei Pavlov un deosebit interes spre artă. Toate acestea l-au ghidat să urmeze Școala de Artă, Liceul și Facultatea de Arte Plastice, instituții de învățământ ce au ajutat la conturarea unui artist și pictor desăvârșit.
Imediat după terminarea Facultății de Arte Plastice, Serghei Pavlov a avut o perioadă de studiu și de creație artistică, perioada în care reușește să organizeze numeroase expoziții De grup:
1996 – Teatrul Naţional Timişoara,
1996 – Universitatea de Vest, Timişoara,
1999 – Galeria Delta, Arad,
2000 – Galeria Art, Timişoar,
2001 – Memorandumul Revoluţiei, Timişoara,
2001 – Internașională, „The 7 International Art Days” Izmir, Turcia,
2002 – Salonul Artelor Vizuale, Timişoara,
2008 – Palatul Administrativ, Timişoara,
Personale: 1999 – Galeria Art, Timişoara ,
2000 – Galeria Orhideea, Timişoara.
Odată cu înaintarea în vârstă, Serghei Pavlov se simte și mai atras de arta religioasă, în special de pictura și restaurarea icoanelor, astfel că el realizează studii post universitare in țară, unde sub îndrumarea profesorilor săi coordonatori Dana Postolache și Ion Darida finalizează studiile și se atestează ca restaurator – tempera lemn. După stagiatura în atelierul de pictură și restaurare Dan’Art, s-a hotărât să pună bazele unei astfel de firme în vestul țării, la Timișoara, unde în toamna anului 2007, a deschis un atelier particular de anvergură care se ocupă de pictura și restaurarea obiectelor de artă.